Reiki-behandeling


Reiki betekent letterlijk, Universele Levensenergie en is de energie die zich overal om ons heen bevindt en die iedereen nodig heeft om te leven. Vaak ontstaan er in de loop van het leven blokkades in het lichaam die een goede doorstroming van deze energie belemmeren. Een tekort aan deze energie veroorzaakt een grotere gevoeligheid voor ziekten en vertraagt het herstel.

Doel van de Reiki-behandeling is het in balans brengen van je energie, zodat het zelfgenezend vermogen van je lichaam, geest en ziel weer zo optimaal mogelijk gaan werken. Hierdoor zul je de blokkades opheffen en de levensenergie kan weer vrij stromen. Reiki bevordert de natuurlijke zelfgenezing. Bovendien ondersteunt Reiki je bij het loslaten van emotionele problemen en helpt je lichaam te ontgiften.

Een behandeling volgens de Reiki-methode wordt gegeven door middel van handoplegging (over de kleding). Het doel van een Reiki-behandeling is het in balans brengen van je energie, zodat het zelfgenezend vermogen van je lichaam weer zo goed mogelijk kan gaan werken.

Wanneer toe te passen

  • Bij acute of chronische klachten
  • Onbalans in het lichaam, zoals stress
  • Preventief
  • Om een volledige ontspanning te bereiken

Voor wie

  • Voor IEDER: volwassenen, jongeren,
    kinderen en baby's